Topp

Behandlingar

Massage

De Ayurvediska behandlingarna är inriktade på att balansera, rena, reducera och förebygga stress och upplevs som behaglig och avslappnande. Unikt för den ayurvediska behandlingen är individualiseringen där man tar hänsyn till klientens behov, årstiden och eventuella obalanser. Individualiseringen sker genom att terapeuten kan rekommendera vilken typ av behandling som passar bäst, välja passande örtmedikerade oljor.
Terapeuten kan också genom tryck och tempo anpassa behandlingen efter dina behov.

Marma

”En unik behandling för djup avslappning och balansering av kropp och livskraft”.

En marmabehandling börjar med en kort konsultation med pulsdiagnos som bestämmer vilka oljor och punkter som ska behandlas.

Panchakarma

Vi har nu glädjen att kunna erbjuda den unika renings- och föryngringsbehandlingen Panchakarma på Ayurveda-Akademin! Många åker idag till Indien för att göra denna exklusiva behandling, men nu kan du alltså ta del av en traditionell Panchakarma hos oss.

Panchakarma i Indien

Vi kan nu erbjuda den exklusiva renings- och föryngringsbehandlingen Panchakarma i Ahmedabad, Gujarat i västra Indien. Behandlingen utförs hemma hos familjen Vora, i deras nystartade hälsocenter. Det blir en trygg och familjär upplevelse fjärran från opersonliga sjukhus och hälsocenter.