Topp

Kurser

Ayurvedisk Aromaterapi

Eterisk olja/aromaolja används på många olika sätt inom ayurveda. Den eteriska oljan ligger till grund för aromaterapi, där oljan via doftsinnet balanserar vata, pitta och kapha. Men det finns också många andra användningsområden för oljorna; de kan användas inom skönhetsvård, kroppsmassage, värmebehandling, ansiktsbehandling mm. Den renaste, mest livsbefrämjande och läkande oljan, är den eteriska oljan från växter och örter.

Ayurvedisk örtmedicin med Janne Hallqvist

Kursen är en introduktion till ett ayurvediskt perspektiv på medicinalväxter. Den riktar sig till såväl nybörjare som till erfarna hälsorådgivare.

SOURCE Meditation

SOURCE är en ansträngningslös meditation som bygger på sinnets egen natur.
Det finns likheter i utövande och effekt med andra ansträngningslösa meditationer som Deepak Chopras ”Primordial sound meditation”, Maharishis ”Transcendental meditation” och Sri Ravishankars ”Sahaj Samadi meditation”.

Workshop: Subdosha Pranayama

Denna workshop tar upp en av Dr Vinay Vora egenutvecklad behandling/andningsteknik som bygger på pulsens subdoshanivån. Genom andningen och speciella fingerställningar kan du balansera samtliga 15 subdoshor.

Det är ett fantastisk terapeutiskt verktyg för hälsorådgivare och en kostnadseffektiv och kraftfull behandling för klienten.

Efter workshopen kan du använda teknikerna för dina kunder och även använda dem för egen del för att förebygga och rätta till obalanser.

Kursen riktar sig till dig som är utbildad till Ayurvedisk Hälsorådgivare och bygger på pulsens subdoshanivå.

Vedic art

”Vedic art är konstens och skapelseprocessens nycklar i 17 steg. Under kursens gång guidar jag dig genom de 17 principerna på din resa till Kreativitets-energiernas oändliga ocean. När du väl har bekantat dig med denna ocean navigerar du själv till den plats där du möter din egen rena energi och din skaparkraft – som längtat efter att manifesteras i världen”.