Topp

Utbildningar

Hälsorådgivarutbildning

Ger en djupgående förståelse för det Ayurvediska systemets teori och diagnosmetoder. Samtidigt bidrar kursen till att utveckla deltagarens egen hälsa och personliga erfarenhet av ayurveda.

Kursen lär dig att utföra en Ayurvedisk hälsokonsultation med hjälp av pulsläsning, samt ge råd som balanserar pulsen och utvecklar hälsan och välbefinnandet. Kursen passar lika bra för dig som redan jobbar som terapeut, som för dig som inte har några förkunskaper. För dig som inte vill bli terapeut men vill få en fördjupad erfarenhet, praktiskt och teoretiskt, finns kursen ”Ayurveda för eget bruk”.

Massageutbildning

Kursen vänder sig i första hand till dig som redan arbetar som kroppsterapeut, men det går också bra att gå kursen om du inte har yrkeserfarenhet och vill utbilda dig i den ayurvediska behandlingsformen. Behandlingarna är inriktade på att reducera och förebygga stress och du lär dig att ge dina kunder en behaglig, avslappnande ayurvedisk behandling.

Modern Ayurveda för personligt bruk

Kursen vänder sig till dig som vill fördjupa dig i den ayurvediska kunskapen och samtidigt få en djup personlig erfarenhet. Kursen vill ge dig en personlig transformation med ny inspiration, energi och livsmod.